#WAOCOLLAB

Eat Wild

in collaboration with NALA & Toon De Bock

Next editions:
no new dates yet

SEASON

TBC

LENGTH

± 10km

DURATION

from afternoon to morning

ELEVATION

100m — 150m

EatWild-8267.jpg

Next level ‘Open Fire Cooking’ met Eat Wild.

Toen Nala ons vroeg om samen iets wild te doen, hebben we geen seconde getwijfeld. Chef Toon De Bock verwent je met een topmenu, seizoensgebonden en lokaal. Helemaal WAO dus. En bij het ontwaken wacht nog eens een heerlijk ontbijt.

Foto’s: An De Smedt - Mixit

Eat Wild Practical:

  • Verwelkoming in het We Are Outsiders Basecamp met drankje & hapje in de namiddag rond 14u.

  • Een wandeling van +/- 10km in het wildste natuurgebied van België zet direct de toon voor deze unieke ervaring. Tim neemt je op sleeptouw, hij kent het gebied perfect en heeft er veel over te vertellen zonder dat het gidssaai wordt.

  • Terug in het Basecamp staat het aperitief te wachten en beginnen we aan het culinaire deel van de avond. Toon De Bock verzorgt een off-the-grid degustatiemenu met aangepaste natuurwijnen en niet-alcoholische dranken.
    Eet je vegetarisch of vegan; geen probleem, laat het weten bij de reservatie zodat we je een even gastronomische ervaring kunnen bezorgen.

  • Overnachten doen we in een gezellige ingerichte Tentipi (4 personen) -of Heimplanet tent (2 personen)

  • ‘s Ochtends zetten we het culinaire avontuur verder het een wild ontbijt op open vuur. Verwacht geen traditionele croissant, maar net iets anders om de dag goed te beginnen

  • ‘s Anderendaags om 11u: check out!

BOOK NOW

 

UPCOMING EDITIONS

 

No new dates yet



Vorige
Vorige

May Day Hike

Volgende
Volgende

Hit The Woods