.

Vibe

.

’s Morgens de tent uitkruipen en de blik van een ree kruisen. Op blote voeten een zachtjes kabbelende rivier oversteken. Je neus voelen tintelen tijdens een stevig wandeling door een besneeuwd landschap. De adrenaline die door je lijf raast na een net iets te steile afdaling met je longboard. Doodmoe maar voldaan een pintje openen aan het kampvuur. Je smaakpapillen die tilt slaan bij de eerste hap van de zalm die op dat zelfde vuur werd klaargemaakt. Onder de sterrenhemel luisteren naar een gitaar, een stem en dan zachtjes meeneurieën …

Dat is de WAO-vibe!

Dat beleef je wanneer je met WAO op pad gaat. En neen, dat pad ligt niet aan de andere kant van de wereld. WAO opent je ogen voor de schoonheid en de kracht van de natuur in de Ardennen.

De Ardennen?

Ja, de Ardennen! Waarom op zoek gaan naar ongerepte landschappen aan de andere kant van de wereld, als je die dichtbij ook vindt? WAO weet wat de Ardennen te bieden heeft en wil je inspireren om dit ook te ontdekken.

.

Inspiratie

.

STORIES

WAO zit zelden stil. Meerdere keren per seizoen trekt WAO er op uit, met vrienden, met WAO deelnemers en sinds kort ook met teams van fijne bedrijfjes. De ene keer om te hiken, de andere keer om te kayakken of gewoon om in alle rust te genieten van de zon. De WAO Stories zijn meer dan een enthousiast verslag van deze trips. WAO deelt nuttige tips en informatie zodat je zelf onmiddellijk kunt vertrekken.

.

ACTIE

WAO is gul en neemt je graag mee op avontuur naar de meest ongerepte plekken in de Ardennen. Een kajaktocht in het midden van de winter? Longboarden in de Oostkantons? Een weekend stevig wandelen op een plek waar je je alleen op de wereld waant? Check, check en check.

WAO neemt de volledige organisatie op zich zodat jij je volledig kunt overgeven aan de omgeving.

.

GEAR

WAO is ervaren en kent het belang van het juiste materiaal. Op dit ogenblik is WAO de exclusieve Belgische verdeler van de Zweedse Tentipi-tent. Op termijn breidt WAO haar aanbod gear verder uit. Maar ook aan kledij wordt gedacht. Nu al vind je op de webshop een fijne collectie WAO t-shirts. Kwestie van te tonen dat de WAO-vibe op je lijf geschreven is.

.

WAO grafische vormgeving & webdesign: Christophe Engels van RUIMTEVAARDERS en Thomas Campaert van HET DIAGONAAL.

WAO photography: Jochen Verghote & Katleen Willaert (LUCID) & Christophe Engels.

.