TEAM DAYS

‘Shout out to the best team and team building event evaaah. If we made it through a six-hour hike in the snow and camping in the very middle of winter, we can make it through anything when we’re together’

– Bundle –

‘Het enthousiasme spatte van jullie af.  Het was duidelijk dat het hele WAO-team er zin in had. Dat gaf ons een uniek gevoel en niet het idee de zoveelste groep te zijn die jullie afwerkte’

– Ibens –

Op zoek naar een unieke EXPERIENCE om het maximum uit jezelf en je team te halen? Laat de deadlines en de stress achter in de stad en duik de natuur in. De cocktail van WAO-SPIRIT en EXPERTISE is een ongeziene energiebooster voor het hele team.  

WAO neemt je mee op een trip in het mooiste en ruigste gebied van België, de Hoge Venen. Hoe die trip vorm krijgt, hangt af van je team en je budget. Maar volgende WAO-ingrediënten ontbreken nooit: de HIKE en het BASECAMP.

DE HIKE

De HIKE is de basis. Mocht ‘bijzondere tochten uitstippelen’ een Olymische discipline zijn, was opper WAO-er Tim medaillewinnaar. Tijdens de HIKE gebeurt de eerste WAO-magic. De werkwaan verlaat hoofd en lijf en de natuur neemt over. Zintuigen staan scherp en het gevoel van bonding met de omgeving en elkaar krijgt een kick-start.  

HET BASECAMP

Level 2 van de WAO-magic bereik je in het BASECAMP. Wanneer je aankomt na een heerlijke HIKE, brandt het vuur. Ideaal om bij een glas wijn, bier of homemade lemonade indrukken te sharen. WAO-chefs Veerle, Nadia en Liezelot bereiden de heerlijkste gerechten.

NOG MEER WAO-MAGIC?

Zin in meer? Geen probleem. WAO heeft ondertussen een uitgebreid menu van extra’s.

WAO-MUSIC
Unieke kampvuurconcerten van bands zoals Birds that Change Color, Fence, Amongster, The Salesman who, …

WAO-CAMPING
Overnachten in een van onze exclusieve Tipi-tenten.

WAO-ADVENTURE BRANDING
WAO-topfotografen leggen de hele EXPERIENCE vast zodat je niet alleen naar huis gaat met een team dat brandt van energie maar ook met origineel en authentiek marketing materiaal.

PRAKTISCH

Wat jouw team nodig heeft om de WAO-MAGIC te beleven is persoonlijk. Om met de juiste VIBE te vertrekken, komt opper WAO-er Tim graag bij je langs. Samen komen jullie tot het juiste WAO-concept. Op basis daarvan ontvang je een offerte. 

Goesting? Stuur een mailtje naar tim@weareoutsiders.be