MAY DAY HIKE #1 (10K = FULL, 20K = FULL)
Absolute WANDERLUST in de Hoge Venen >> 1 mei 2019

MAY DAY HIKE #1 >> 1 MEI 2019

Een lentehike op de dag van de Arbeid… dat lijkt ons wel wat. Naast de stevige 20K wandeling in gekende WAO stijl bieden we deze keer ook een route aan voor mensen met iets kortere beentjes >>> say welcome to them WAO youngsters! Deze gasten moeten wel 10 kilometer kunnen wandelen over avontuurlijk terrein en dit in het bijzijn van mama en/of papa.

Praktisch:

x Datum: 1 MEI 2019

x Vertrek/einduur: arriveren met een tas koffie vanaf 9u. Vertrekken doen we om 10u stipt. Aankomen doen we rond 16u voor de korte en 17u voor de langere hike.

x Startplek/aankomstplek: wordt nog bepaald. Sowieso in de nabijheid van de dorpen Ovifat, Xhoffraix en Longfaye. (probeer zo veel mogelijk te carpoolen aub)

x Meenemen: waterdichte wandelkledij, goed schoeisel, dagrugzak met waterdichte, warme reserve kledij en voldoende drinkwater (2L) en eventueel een snack voor onderweg. (het kan in de Venen altijd regenen en ook aardig koud worden in no time… wees gewaarschuwd).

x WAO zorgt voor een fijne gezonde lunch op een nog fijnere mooie plek midden in het gebied, snacks en warme dranken voor onderweg en nog iets straffers bij aankomst!

x 2 uniek uitgestippelde wandelingen (20K, 10K) doorheen de Hoge Venen en haar valleien zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien.

>>>> We maken van de gelegenheid gebruik om zwerfvuil, dat we op onze routes tegenkomen, op te ruimen. WAO voorziet hiervoor vuilniszakken en handschoenen.

Kostprijs:

x 35 euro voor de grote mensen all in.

x 20 euro voor de kleine mensen (<16j) all in.

Plekken voor deze trip kan je reserveren via de SHOP van deze website. Met vragen kan je terecht bij >> tim@weareoutsiders.be