MAY DAY HIKE op 1 mei 2020
COVID19 >> CANCELLED 😓MAY DAY HIKE op 1 mei 2020

It’s a family affair…   Een lentehike op de dag van de Arbeid met heel de familie… dat lijkt ons wel wat. Deze keer geen 20 en meer kilometers, deze keer bieden we een avontuurlijke wandeling aan voor de mensen met de iets kortere beentjes:  say welcome to them WAO youngsters! Deze gasten moeten wel

It’s a family affair…

 

Een lentehike op de dag van de Arbeid met heel de familie… dat lijkt ons wel wat. Deze keer geen 20 en meer kilometers, deze keer bieden we een avontuurlijke wandeling aan voor de mensen met de iets kortere beentjes:  say welcome to them WAO youngsters! Deze gasten moeten wel 10 kilometer kunnen wandelen over avontuurlijk terrein en dit in het bijzijn van mama en/of papa.

Praktisch:

x Datum: 1 mei 2020

x Vertrek/einduur: arriveren met een tas koffie vanaf 9u. Vertrekken doen we om 10u stipt. Aankomen doen we terug in het WAO basecamp rond 15u waar er ons nog lekkers, vuur, vertier en muziek te wachten staan… Einde voorzien rond 18u.

x Startplek/aankomstplek: WAO basecamp in Xhoffraix.

x Meenemen: waterdichte wandelkledij, goed schoeisel, dagrugzak met waterdichte, warme reserve kledij en voldoende drinkwater (2L) en eventueel een snack voor onderweg. (het kan in de Venen altijd regenen en ook aardig koud worden in no time… wees gewaarschuwd).

x WAO zorgt voor een fijne gezonde lunch op een nog fijnere mooie plek midden in het gebied, snacks en warme dranken voor onderweg en nog iets straffers bij aankomst!

x Een unieke uitgestippelde wandeling (10K) doorheen de Hoge Venen en haar valleien zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien.

Kostprijs :

x 35 euro voor de grote mensen.

x 25 euro voor de kleine mensen (<16j).

Plekken voor deze trip kan je reserveren via de SHOP van deze website. Met vragen kan je terecht bij >> tim@weareoutsiders.be