De W in W A O

 

Tim

WAO boss Tim neemt je niet gewoon mee op tocht, hij neemt je mee op een enthousiaste trip. Zijn ontstuimige energie is eindeloos. Zijn goesting grenzeloos. Maar vergis je niet, hij neemt zichzelf misschien niet altijd even serieus, WAO absoluut wel. Elke avontuur is tot in de puntjes voorbereid. Al kan ook hij als opper outsider de natuur natuurlijk niet controleren. Yes, er gebeurt al eens iets onverwachts. Niemand weet toch precies hoeveel sneeuw een iglotentje verdraagt? Maar met Tim wordt elke ervaring een straf verhaal voor aan het kampvuur. Happy vibes en smiling faces, daar gaat hij helemaal voor.

 

 

Veerle

Ze zal het zelf niet zeggen, dus doen wij het maar: This WAO girl is on fire. ‘s Ochtends staat ze als eerste aan het kampvuur zodat jij met de geur van verse koffie wakker wordt. En ja, het zou makkelijk zijn om na een tocht van 20 kilometer gewoon wat blikken ravioli in het vuur te gooien, maar dat is niet haar stijl! Neen, WAO chef Veerle tovert op het open vuur. Van 4 kilo verse zalm tot een overheerlijke risotto. … ze gaat geen culinaire uitdaging uit de weg. Ook geen andere trouwens. Wanneer ze ziet dat alle deelnemers genieten van de maaltijd, leunt ze content achterover en droomt even weg bij het beeld van een zingende Nick Cave aan het kampvuur.

 

Dieter

In een strijd tussen Bob de bouwer en Dieter zetten wij ons geld in op de laatste. Een strak WAO-basecampje bouwen? Geen probleem! Brainstormen over nieuwe WAO-gear? Graag. Dat ook nog eens ontwerpen en creëren? Oh yeah.

Dieter vertrekt steeds met een bak vol goesting op weekend, maar is ook wel het type dat aan alles denkt en dus zowel zonnecrème als een thermische onderbroek in zijn rugzak heeft. Zijn ultieme WAO-moment is de ochtendlijke stilte voor de storm. Op het gemak de zon zien opkomen, het kamp overschouwen en voelen dat er weer een topdag aankomt.

 

Nadia

Omschrijf jezelf in drie woorden vroegen we. We kregen er driedubbel zoveel terug. Dat zegt alles over WAO Nadia. Niks is te veel. Zij vindt plezier in alles. Een wandeltocht over glibberige keien wordt een choreografie Afrikaanse dans. Een ploeterdag in de regen wordt afgesloten met een knuffel en een toast op de vriendschap en het leven. Nadia is laat zich liever meevoeren dan omverblazen. Haar favoriete WAO-momenten zijn de avonden met muziek aan het kampvuur, maar voor iedereen anders is dat het moment waarop het eten dat ze samen met Veerle heeft bereid op tafel komt. Laat de woorden zalm en krantenpapier maar eens vallen in de buurt van een WAO-er.

 

Liezelot

Het nieuwste lid van de WAO-crew. Liezelot is enthousiast, lacht graag en veel en is vooral niet bang om iets nieuws te proberen. Wakker worden in de sneeuw? Yes please. Apple crumble op een kampvuur? We doen dat gewoon. Heej, Pipi Langkous wist het al: ‘ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’. En als het het niet lukt, heeft Liezelot altijd een plan b en na wat improviseren ook een plan c, d en e.

Ze geniet het hardst van het moment dat de WAO-ers na een feestmaal uitbuiken aan het kampvuur. Liezelot is gul met alles, maar op haar schapenvel is ze zuinig. De enige met wie ze het misschien zou willen delen, is Joaquin Phoenix. We nodigen hem bij deze graag uit voor een WAO-weekend.