De groei van We Are Outsiders gaat snel: de WAO Hike ’n Camp weekends en WAO TEAMS (de B2B versie van de WAO weekends) raken steeds goed gevuld,  de WAO-community wordt elke dag groter en ook onze artikels voor tijdschriften worden enthousiast opgepikt. Onlangs verscheen er zelfs een 8 pagina’s lang artikel in de National Geographic Traveler!

Fantastisch nieuws uiteraard, maar een groeiende onderneming verder laten groeien vraagt ook bijkomende inspanningen, te beginnen bij mezelf. Daarom zal ik vanaf oktober halftime voor We Are Outsiders werken (nu werk ik nog 4/5 bij Toneelhuis) en is het de bedoeling om in de toekomst fulltime voor mijn onderneming te gaan. Maar er is nog van alles nodig om de groei van WAO verder te ondersteunen: zo willen we een vaste sidekick aanwerven voor enerzijds de organisatie van de adventure-concepten (waaronder de WAO weekenden) en anderzijds om de WAO website naar een hoger level te loodsen. Daarnaast zijn we bezig met de ontwikkeling van outdoor-gear en dit jaar willen we verder werken aan enkele prototypes hiervan. Veel werk op de plank dus!

Maar om deze volgende stappen in ons groeiverhaal te zetten is er geld nodig. Daarom zijn we met We Are Outsiders een financieringszoektocht gestart. Via een publieke financieringscampagne zijn we met de onderneming op zoek naar een bedrag van 50.000 euro.

Voor deze zoektocht naar extra financiële middelen werken we samen met WinWinner, een crowdlendingplatform waarop ondernemingen hun zoektocht naar financiering publiek kunnen maken. WinWinner begeleidt We Are Outsiders bij het hele proces van de financieringszoektocht (opmaak van de campagne, administratie, contact met investeerders,…).

Je kan in We Are Outsiders investeren via de winwinlening, vanaf 5.000 euro. Maar wat zijn nu de voordelen voor jou als investeerder via de winwinlening?

x      2% jaarlijkse rente + 2,5% jaarlijks belastingkrediet = brutorendement van 4,5%

x      30% waarborg op het openstaande bedrag

x      investering met een looptijd van 8 jaar

Meer weten over de winwinlening? Je vindt meer info over deze maatregel op de site van WinWinner.

Wil je meer informatie over de financieringszoektocht van We Are Outsiders en zien hoe jij kan investeren in de groei van de onderneming? Op deze pagina vind je de WinWinner-campagne van WAO. 

Nog vragen? Neem gerust contact op met mij of met WinWinner.

Alvast een heel grote dankjewel!

 

Tim

 

tim@weareoutsiders.be

0484 / 762 862

 

UPDATE

informatienota We Are Outsiders