.

Vibe

.

’s Morgens de tent uitkruipen en de blik van een ree kruisen. Op blote voeten een zachtjes kabbelende rivier oversteken. Je neus voelen tintelen tijdens een stevig wandeling door een besneeuwd landschap. De adrenaline die door je lijf raast na een net iets te steile afdaling met je longboard. Doodmoe maar voldaan een pintje openen aan het kampvuur. Je smaakpapillen die tilt slaan bij de eerste hap van de zalm die op dat zelfde vuur werd klaargemaakt. Onder de sterrenhemel luisteren naar een gitaar, een stem en dan zachtjes meeneurieën …

Dat is de WAO-vibe!

Dat beleef je wanneer je met WAO op pad gaat. En neen, dat pad ligt niet aan de andere kant van de wereld. WAO opent je ogen voor de schoonheid en de kracht van de natuur in de Ardennen.

De Ardennen?

Ja, de Ardennen! Waarom op zoek gaan naar ongerepte landschappen aan de andere kant van de wereld, als je die dichtbij ook vindt? WAO weet wat de Ardennen te bieden heeft en wil je inspireren om dit ook te ontdekken.

.

Inspiratie

.

STORIES

WAO zit zelden stil. Meerdere keren per seizoen trekt WAO er op uit, met vrienden, met WAO deelnemers en sinds kort ook met teams van fijne bedrijfjes. De ene keer om te hiken, de andere keer om te kayakken of gewoon om in alle rust te genieten van de zon. De WAO Stories zijn meer dan een enthousiast verslag van deze trips. WAO deelt nuttige tips en informatie zodat je zelf onmiddellijk kunt vertrekken.

.

ADVENTURES

WAO is gul en neemt je graag mee op avontuur naar de meest ongerepte plekken in de Ardennen. Een kajaktocht in het midden van de winter? Longboarden in de Oostkantons? Een weekend stevig wandelen op een plek waar je je alleen op de wereld waant? Check, check en check.

WAO neemt de volledige organisatie op zich zodat jij je volledig kunt overgeven aan de omgeving.

.

GEAR

WAO is ervaren en kent het belang van het juiste materiaal. Op dit ogenblik is WAO de exclusieve Belgische verdeler van de Zweedse Tentipi-tent. Op termijn breidt WAO haar aanbod gear verder uit. Maar ook aan kledij wordt gedacht. Nu al vind je op de webshop een fijne collectie WAO t-shirts. Kwestie van te tonen dat de WAO-vibe op je lijf geschreven is.

CREW

De W in W A O

Tim

WAO boss Tim neemt je niet gewoon mee op tocht, hij neemt je mee op een enthousiaste trip. Zijn ontstuimige energie is eindeloos. Zijn goesting grenzeloos. Maar vergis je niet, hij neemt zichzelf misschien niet altijd even serieus, WAO absoluut wel. Elke avontuur is tot in de puntjes voorbereid. Al kan ook hij als opper outsider de natuur natuurlijk niet controleren. Yes, er gebeurt al eens iets onverwachts. Niemand weet toch precies hoeveel sneeuw een iglotentje verdraagt? Maar met Tim wordt elke ervaring een straf verhaal voor aan het kampvuur. Happy vibes en smiling faces, daar gaat hij helemaal voor.

Veerle

Ze zal het zelf niet zeggen, dus doen wij het maar: This WAO girl is on fire. ‘s Ochtends staat ze als eerste aan het kampvuur zodat jij met de geur van verse koffie wakker wordt. En ja, het zou makkelijk zijn om na een tocht van 20 kilometer gewoon wat blikken ravioli in het vuur te gooien, maar dat is niet haar stijl! Neen, WAO chef Veerle tovert op het open vuur. Van 4 kilo verse zalm tot een overheerlijke risotto. … ze gaat geen culinaire uitdaging uit de weg. Ook geen andere trouwens. Wanneer ze ziet dat alle deelnemers genieten van de maaltijd, leunt ze content achterover en droomt even weg bij het beeld van een zingende Nick Cave aan het kampvuur.

Dieter

In een strijd tussen Bob de bouwer en Dieter zetten wij ons geld in op de laatste. Een strak WAO-basecampje bouwen? Geen probleem! Brainstormen over nieuwe WAO-gear? Graag. Dat ook nog eens ontwerpen en creëren? Oh yeah.

Dieter vertrekt steeds met een bak vol goesting op weekend, maar is ook wel het type dat aan alles denkt en dus zowel zonnecrème als een thermische onderbroek in zijn rugzak heeft. Zijn ultieme WAO-moment is de ochtendlijke stilte voor de storm. Op het gemak de zon zien opkomen, het kamp overschouwen en voelen dat er weer een topdag aankomt.

Nadia

Omschrijf jezelf in drie woorden vroegen we. We kregen er driedubbel zoveel terug. Dat zegt alles over WAO Nadia. Niks is te veel. Zij vindt plezier in alles. Een wandeltocht over glibberige keien wordt een choreografie Afrikaanse dans. Een ploeterdag in de regen wordt afgesloten met een knuffel en een toast op de vriendschap en het leven. Nadia is laat zich liever meevoeren dan omverblazen. Haar favoriete WAO-momenten zijn de avonden met muziek aan het kampvuur, maar voor iedereen anders is dat het moment waarop het eten dat ze samen met Veerle heeft bereid op tafel komt. Laat de woorden zalm en krantenpapier maar eens vallen in de buurt van een WAO-er.

Liezelot

Het nieuwste lid van de WAO-crew. Liezelot is enthousiast, lacht graag en veel en is vooral niet bang om iets nieuws te proberen. Wakker worden in de sneeuw? Yes please. Apple crumble op een kampvuur? We doen dat gewoon. Heej, Pipi Langkous wist het al: ‘ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’. En als het het niet lukt, heeft Liezelot altijd een plan b en na wat improviseren ook een plan c, d en e.

Ze geniet het hardst van het moment dat de WAO-ers na een feestmaal uitbuiken aan het kampvuur. Liezelot is gul met alles, maar op haar schapenvel is ze zuinig. De enige met wie ze het misschien zou willen delen, is Joaquin Phoenix. We nodigen hem bij deze graag uit voor een WAO-weekend.

.

WAO grafische vormgeving & webdesign: Christophe Engels van RUIMTEVAARDERS en Thomas Campaert van HET DIAGONAAL.

WAO photography: Jochen Verghote & Katleen Willaert (LUCID) & Christophe Engels.

.